Concrete Joint Repair

In Concreteflex® is geschikt voor alle soorten gebouwen en magazijnen en heeft een hoge absorptie van horizontale en verticale bewegingen.

In Concreteflex® laat toe om met alle type voertuigen over de herstelde voegen en barsten te rijden zonder schokken en zonder schade aan heftrucks te veroorzaken.

Precision is our mission

De betonplaat is een doorslaggevend element om de productiviteit te optimaliseren, niet alleen in opslagplaatsen maar ook in de verwerkende industrie.Problemen met voegen of barsten in uw betonvloer? In Concreteflex® is dé oplossing!

Kapotte voegen en barsten veroorzaken schokken die de productiviteit verminderen, schade aan transportmiddelen en letsels bij operatoren veroorzaken. Wij zorgen er voor om tijdens de werken zo weinig mogelijk de activiteiten van de klanten te storen.

Berijdbaar binnen de 2 uur na afwerking
Sterk belastbaar voor Vulkollan- en polyamidewielen
Hoge chemische weerstand
Temperatuurbestendig
Compatibel met andere vloerbekledingen en coatingsystemen
Geringe tot geen geluidsoverdracht
Slijtage- en onderhoudsvrij, lange levensduur


 • VIL summit

  VIL summit

  Topsprekers geven hun visie op de VIL Summit 2017. Zij nemen u mee in de verkenning van de toekomst en laten u ontdekken wat de mens in de logistiek van morgen kan betekenen.

  Pre-summit dinner
  Woensdag 29/11/2017 - MAS Antwerpen
  Met Philippe Muyters

  VIL Summit
  Do 30/11/2017 - Kinepolis Antwerpen
  Met diverse sprekers

  Meer info en tickets op www.vil-summit.be

 • Transport & Logistics ANTWERPEN

  Transport & Logistics ANTWERPEN

  Van 17 tot 19 oktober kan u ons tijdens Transport & Logistics Antwerp bezoeken op stand 4080!
 • Nieuwe site online

  Nieuwe site online

  Van harte welkom op onze vernieuwde site. U kan er alle info vinden over de herstelling van voegen en barsten met de In Concreteflex®-hars. 

  Wilt u meer info of een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren, we komen graag ter plaatse om de situatie te bekijken en een oplossing op maat te bieden.